Financieel inzicht met het persoonlijk jaarverslag®

Welkom bij Persoonlijk Jaarverslag® Online

Geld is geen doel, maar een middel om te kunnen leven zoals jij het wilt.

Met geld wil je dus ook niet al teveel bezig zijn. En je wilt er zeker geen zorgen over hebben. Wij geloven dat je financiële rust krijgt door drie zaken: overzicht, inzicht en uitzicht. Jouw Persoonlijk Jaarverslag Online is je dashboard. De koers bepalen we samen. 

Stap 1: overzicht

Jouw Persoonlijk Jaarverslag Online is je digitale ‘kluis’. Alleen jij en je adviseur hebben de code. Hier begin je overzicht te creëren. 

Stap 2: inzicht

Met al je financiële gegevens op een centrale plek heb je al een stuk rust ingebouwd. Van WOZ-beschikking tot pensioengegevens en van hypotheek tot huishoudpot. Je inkomsten en je uitgavenpatroon glashelder. Inzicht in je situatie nu en in de toekomst. Daar kun je op voortbouwen.

Stap 3: uitzicht

Eerder stoppen met werken? Een sabbatical? Een verre vakantie of sparen voor een ander doel? Nu kun je beginnen met het vormgeven van je plannen. 

Voordelen

  • Nooit meer zoeken naar de financiële gegevens

  • Alles op één centrale plek waar je altijd bij kunt

  • Voortaan snel en eenvoudig je aangifte invullen

  • Veranderingen in belastingwetgeving worden automatisch doorgerekend

  • Altijd grip en controle op je financiële zaken

 

Het Persoonlijk Jaarverslag® Online geeft je de beste basis voor het nemen van de juiste beslissingen en het realiseren van je doelen. 

Lees hier ons privacy statement en gebruiksvoorwaarden.

 

Ervaringen

Reacties van onze klanten op het Persoonlijk Jaarverslag® Online en het Financieel Inzicht Gesprek zijn voor ons erg belangrijk. Niet alleen om te horen hoe goed onze diensten bevallen, juist ook om aan de kleine details te kunnen werken om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Lees meer...