Financieel inzicht met het persoonlijk jaarverslag®

 

Hoe wordt onze dienstverlening ervaren?

home

Reacties van onze klanten op het Persoonlijk Jaarverslag® Online en het Financieel Inzicht Gesprek zijn voor ons erg belangrijk. Niet alleen om te horen hoe goed onze diensten bevallen, juist ook om aan de kleine details te kunnen werken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het Financieel Inzicht gesprek met de adviseur heb ik als erg plezierig ervaren.
Hij was zeer kundig en ik kan nu mijn keuzes gaan maken. Het doel van het gesprek is naar mijn mening zeker bereikt.

Heldere overzichten

Bedankt voor het Persoonlijk Jaarverslag® Online.
Leuk om zo het inzicht te krijgen en ook goed om alles weer eens bij elkaar te zoeken.


Heel erg bedankt voor je informatie vanmiddag en dank ook voor je mail. Normaal duizelt het aan informatie na zo'n middag, ik had echter nu juist het gevoel dat ik het zowaar begrijp,... dankzij jou! Dat geeft mij een gerust gevoel! Ik ga aan de slag met de open eindjes om het overzicht te complementeren.
Bedankt voor de uiterst plezierige kennismaking.  In het bijzonder wil ik je nogmaals bedanken voor het op een heldere en prettige manier uiteenzetten van onze financiële situatie.

Woman1

Bedankt voor de e-mail en het gesprek. Ik heb nu zeker meer inzicht in waar ik sta.
En de online tool ga ik zeker nog verder aanvullen.

Onlangs had ik een Financieel Inzicht gehad met jullie financieel adviseur. In mijn Persoonlijk Jaarverslag® Online zag hij dat de waarde voor het nabestaandenpensioen bij het ABP op € 0,-- stond. Dat was voor mij aanleiding om met het ABP contact op te nemen hoe dat mogelijk was en hoe dat is te herstellen. Vandaag heb ik een schrijven ontvangen waaruit blijkt dat dit probleem is opgelost.Bedankt voor de heldere overzichten, ik ga er op "broeden".

Nav ons gesprek heb ik de zaken voor de toekomst iets anders ingericht, bv eerst beginnen met eenmanszaak om de redenen die jij ook aangaf. Nogmaals dank hiervoor.

Heldere overzichten

Wat mij betreft was het een prettig en nuttig gesprek. Goed om nu meer inzicht te hebben en van daaruit te kunnen handelen cq keuzes te kunnen maken.

Bij deze nogmaals bedankt voor het prettige en geruststellende gesprek dat ik met je had. Als ik verdere vragen heb, dan weet ik je te vinden. Als ik iemand anders moet adviseren voor een bedrijf/persoon die eveneens op zoek is naar dergelijke inzichten, dan ook. 

Hartelijk dank voor ons zeer prettige gesprek en de zeer uitgebreide verslaglegging hiervan! Ik ga jouw adviezen grondig bekijken, verder uitzoeken en waar nodig, actie op nemen!